O Nama
Tko smo mi?

TERMOKLIMA d.o.o. je  tvrtka koja se već duže vrijeme bavi uvođenjem grijanja, hlađenja te ventilacijskih instalacija u domove i poslovne objekte. Sjedište tvrtke je u Mostaru.
Termoklima Vam može ponuditi kompletnu i kvalitetnu uslugu grijanja ili hlađenja od samog početka gradnja te pomoći pri odabiru optimalnog rješenja krojenog po vašim potrebama.
Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim inverter klima uređajem za stambeni prostor ili vam je potrebno komercijalno rješenje na području klimatizacije ili hlađenja osigurati ćemo kompletno rješenje koje uključuje projektiranje, savjetovanje, isporuku i ugradnju sustava te održavanje.

NAŠA MISIJA

Naša misija je kvalitetnom i sveobuhvatnom uslugom pružiti svakom klijentu optimalno rješenje u području hlađenja, ventilacije i grijanja.

Kroz naredne godine planiramo i širenje na susjedne zemlje.

  • Osigurati uređaje za klimatizaciju i grijanje poslovnog i životnog prostora u cilju unaprjeđenja kvalitete rada i življenja.
  • Naša vizija je prihvatiti poslovne izazove i odvažno zakoračiti u područja i tehnologije na svjetskim tržištima, učiniti ih dostupnim kupcima i u BiH, te inicirati nove trendove i vidove grijanja i klimatizacije poslovnog i životnog prostora.